34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.
Gaveshop

Læsning er mere end bøger. Find alt til dit bankende boghjerte her

Bogklubbernes gaveshop
Skærebræt fra Art Brugi

Skærebræt, Art Brugi

Håndlavet skærebræt fra Toscana

Kunstner og håndværker Andrea Brugi har skabt et parti håndlavede, bæredygtige og organiske skærebrætter i oliventræ fra Toscana regionen, der efter vores mening, får et hvert stykke brød til at ligne en himmelsk mundfuld. Materialet stammer fra gamle lokale oliventræer, der først fældes, når de ikke længere bærer frugt. Træernes individualitet kommer til udtryk i designet, som fremhæver og følger træets eget form – hvert bræt er unikt, og der vil derfor være en smule variation i designet.

Ø-kopper og skåle fra Bornholms Keramikfabrik

Bornholms Keramikfabrik

Smuk bæredygtigt keramik

"Ø"nlings keramik fra Bornholms Keramikfabrik

Smukke Ø-lækkerier fra Bornholms Keramikfabrik i nye farver - mix og match som du synes!

Mød Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Legetøj
Jakob Martin Strids lille, opfindsomme, blå elefant, Mimbo Jimbo, fra Strids fantasifulde bøger findes nu som en sød og blød bamse lige til at putte med, når barnet skal sove. Eller kramme når I læser højt af bøgerne om Mimbo Jimbo.

Fra 0 år
Klubpris179,95 kr.
Skak og Dam

Nyhed

Skak & Dam spil til store og små

Smukt designet skak/dam spil, i eksklusiv kvalitet, der sætter prikket over i’et til en hyggelig aften med venner og familie. Spillet indeholder én spilleplade i kraftigt materiale, 24 dam-brikker og 32 skak-brikker – 2 spil på én plade.

 

Lad spillene begynde. God fornøjelse!

Til dig & boligen

Englesmykke m. kæde guld

Meget få tilbage

Englesmykke m. kæde guld

Smykke
Dette englesmykke er designet til Gyldendals Bogklubber i samarbejde med det københavnske smykkebrand Handcraftedcph. Det har været længe undervejs, og vi har glædet os til at præsenterer det for alle bogklubbens medlemmer!

Vedhænget blev skabt ud fra tanken om et smukt og tidløst design - englen i sig selv symboliserer renhed, beskyttelse og en hjælpende hånd – og hvem kunne ikke godt have brug for det indimellem? Til englevedhænget følger en elegant og enkel kæde, som kan justeres efter behov.

Mål: Kæde: 45-50 cm – justérbar. Vedhæng: H:1 cm B: 1 cm. Materiale: 18k guldbelagt sterlingsølv.
Klubpris615,00 kr.

Spiritualitet