34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Et fællesskab, der dyrker underholdningen uden wifi

Gyldendals Børnebogklub er din families indgang til en verden fuld af læseoplevelser for de yngste læsere.


For os der tager børnene med til bøgernes verden

Som forældre har vi en oplagt mulighed for at sørge for, at vores børn bliver bidt af bøger. Altså ikke bare læser, fordi læreren siger det, men af lyst. Det er dejligt af flere grunde. Dels er bøger den vildeste og mest fantastiske verden at gå ind i. Men ved at dykke ned i bøgerne bliver barnet også klogere på verden og sig selv, plus det styrker empatien, fantasien og evnen til at fordybe sig. Fuldstændig som når mor og far læser.

Det ved vi alt om i Gyldendals Børnebogklub. Vi gør, hvad vi kan for at skærpe barnets appetit på bøger og peger på de bedste titler til nystartede læsere. Fra læs-let historier, aktivitetsbøger og eventyr til spændingsromaner, fantasy og børnebogsklassikere. Og til mor og far anbefaler vi et udpluk af de bedste bøger fra førende børne- og familieeksperter. Altid så velskrevne og berigende, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Gyldendals Børnebogklub
Alle tiders bøger vi læser i ferien
MÅNEDENS BOG

Alle tiders bøger vi læser i ferien

Indbundet
Sæt gang i feriestemningen med denne samling af historier om at rejse ud i verden og opleve noget nyt.

I ALLETIDERS BØGER VI LÆSER I FERIEN kommer I med Mimbo Jimbo på besøg hos en ven i et andet land og med Vitello på charterferie, hvor man må spise al den softice, man kan. I hører om børnene fra Krageøen og om en telttur, der er en lille smule uhyggelig. Her er historier for både store og små børn, og de voksne kommer helt sikkert også i sommerhumør.

Emil Midé Erichsen, som har sejlet jorden rundt på skibet Havana sammen med sin familie, og som I har kunne følge i tv-programmerne "Kurs mod fjerne kyster" og "Kurs mod danske kyster", har skrevet det fine forord om, at ferien også handler om at rejse ind i bøgernes verden.
Månedens bog pris199,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Charlotte Rørth

10-06-2022

Charlotte Rørth er journalist og forfatter til bestselleren JEG MØDTE JESUS om hendes eget skelsættende møde med det uforklarlige, og senest har hun udgivet bogen GUD, DU ER JO LIGE HER. Selv finder hun både glæde, trøst og tro i skønlitteraturen.

Derfor læser jeg

Ritt Bjerregaard

19-05-2022

Ritt Bjerregaard har adskillige ministerposter bag sig, er tidligere overborgmester i København, og så er hun en ivrig romanlæser og med i en fast læseklub. Som forfatter har hun udgivet sine erindringer og er lige nu aktuel med bogen VANDRELYST.

Derfor læser jeg

Bo Lidegaard

02-05-2022

Bo Lidegaard er historiker og blandt andet tidligere chefredaktør på Politiken. Han er forfatter til en lang række anmelderroste bøger om dansk historie og er selv en nysgerrig læser af velformidlede fagbøger og store, klassiske romanfortællinger. 

Viser 3 ud af 34

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang