34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Et fællesskab, der dyrker underholdningen uden wifi

Gyldendals Børnebogklub er din families indgang til en verden fuld af læseoplevelser for de yngste læsere.


For os der tager børnene med til bøgernes verden

Som forældre har vi en oplagt mulighed for at sørge for, at vores børn bliver bidt af bøger. Altså ikke bare læser, fordi læreren siger det, men af lyst. Det er dejligt af flere grunde. Dels er bøger den vildeste og mest fantastiske verden at gå ind i. Men ved at dykke ned i bøgerne bliver barnet også klogere på verden og sig selv, plus det styrker empatien, fantasien og evnen til at fordybe sig. Fuldstændig som når mor og far læser.

Det ved vi alt om i Gyldendals Børnebogklub. Vi gør, hvad vi kan for at skærpe barnets appetit på bøger og peger på de bedste titler til nystartede læsere. Fra læs-let historier, aktivitetsbøger og eventyr til spændingsromaner, fantasy og børnebogsklassikere. Og til mor og far anbefaler vi et udpluk af de bedste bøger fra førende børne- og familieeksperter. Altid så velskrevne og berigende, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Gyldendals Børnebogklub
Hobbitten
MÅNEDENS BOG

Hobbitten

Den udødelige klassiker HOBITTEN genudgives nu i den smukkeste udgave udstyret med Mumitroldenes ”mor”, Tove Janssons, skønne og fantasifulde tegninger.

Hobbitten Bilbo Sækker lever et stille liv lige indtil han møder den mægtige troldmand, Gandalf. Han får nemlig Bilbo overtalt til at komme med på en fantastisk – men også farlig – rejse, for at stjæle en tabt skat tilbage fra den frygtindgydende drage, Smaug. Med på rejsen følger 13 dværge, herunder den royale Thorin, og sammen drager de ud på den farlige færd, der byder på både orker, elvere og mennesker, og det mystiske væsen Gollum, som har en meget særlig ring.

HOBBITTEN er en bog fyldt med eventyr, overnaturlige væsener, farlige udfordringer og de allerbedste og mest loyale venner - helt perfekt til de hyggelige stunder.

Udvalgt af redaktøren i bogklubben Gyldendals Børnebogklub som månedens bog i september-oktober 2022.
Månedens bog pris199,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Hanne-Vibeke Holst

23-09-2022

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest populære forfattere, mens du venter på Holsts nye roman KRIGER UDEN MASKE, kan du kaste dig over nogle af alle de gode bøger, hun anbefaler her.

Derfor læser jeg

Kim Leine

05-09-2022

Kim Leine er særlig kendt for sine historiske romaner om Grønland, men hans forfatterskab rummer også børnebøger og horror, og lige nu er han aktuel med sin første spændingsroman.


Derfor læser jeg

Geeti Amiri

12-08-2022

Geeti Amiri er debattør, forfatter og foredragsholder og har især markeret sig inden for integrations- og ligestillingsdebatten. Hun er nu aktuel med sin første roman MOSAIK, som handler om kunsten at skabe en identitet på tværs af kulturer.

Viser 3 ud af 39

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang