Hvad er månedens bog?

Hver måned udvælger og præsenterer klubbens redaktør en særlig god læseoplevelse til en yderst fordelagtig klubpris.

 
Månedens bog er en nyhed, der nøje udvælges af vores redaktør. Du kan læse mere om Månedens bog i medlemsbladet eller her på hjemmesiden. 

Afbestilling
Afhængig af dit medlemskab skal du enten selv bestille Månedens bog eller huske at afbestille bogen, hvis du ikke ønsker den tilsendt. Afbestillingsfristen står ved præsentationen af bogen i medlemsbladet og her på hjemmesiden. Du finder den ved at logge ind og vælge ’Månedens bog’ i menuen øverst på siden. 

Prisgaranti på Månedens bog
Vi er overbevist om, at du ikke finder Månedens bog billigere andre steder. Derfor har vi prisgaranti på bogen. Det betyder, at hvis du ser den aktuelle bog til en lavere pris i den periode, hvor den er Månedens bog, får du prisforskellen sat ind på din klubkonto. Så kan du bruge beløbet på dit næste bogkøb.

 

Verdens 100 klammeste dyr
MÅNEDENS BOG

Verdens 100 klammeste dyr

Sebastian Klein
Der er noget om snakken: Selvom noget er klamt, så kan vi alligevel ikke lade være med at kigge. Det finder I i høj grad ud af, når I får VERDENS 100 KLAMMESTE DYR mellem hænderne og begynder at læse. Sebastian Klein har fundet frem til 100 virkelig klamme dyr: gribben, der kaster råddent kød op, kaninen, som spiser sin egen lort og maraboustorken, der skider ned af sine egne ben.

Sebastian synes egentlig ikke, der findes klamme dyr. Dyr ser ud, lugter og gør jo bare, som de gør. Orangutangen kaster med sin lort, hvis den bliver sur. Bændelormen kan blive op til 30 meter lang og flytte ind i din krop. Kamikaze-myren kan spænde sine mavemuskler, så den eksploderer.

I bogen kan I læse om, hvorfor dyrene er så klamme og gør klamme ting. Men vent lige med at læse, hvis I snart skal spise.

Se Månedens bog i vores andre bogklubber

KRAP Grundbogen
KRAP GrundbogenLene Metner
Buddenbrooks
BuddenbrooksThomas Mann
Ryst dig fri
Ryst dig friDavid Berceli
Sommeren 45
Sommeren 45Per Stig Møller
Månedens bog
Verdens 100 klammeste dyr